top of page

Mobeli Adaptere

1400559
kr. 1.295,00
På lager
1
Produkt detaljer

Mobeli's adaptere gør håndgrebene ekstremt fleksible og giver uanede befæstelsesmuligheder.

Der findes tre forskellige typer af adaptere:

  • Kardanledsadapter: er lavet af aluminium og giver stor alsidighed grundet dens tre-aksede led, som gør det muligt at placere alle Mobeli's teleskopgreb næsten hvor som helst. Altså kan det mobile håndgreb fastgøres på en endnu mere fleksibel måde på lige præcis det sted, som man måtte ønske - f.eks. diagonalt eller over et hjørne, som i et brusebad, eller det kan vippes - f.eks. i et badekar, hvilket gør indstigningen lettere og mere sikker.
  • Vinkelledsadapter: som er lavet af et kraftigt kunststof (hvid), kan på en simpel måde sættes på alle Mobeli's teleskopgreb. Den nemt håndterbare og sikre klikkemekanisme gør det nemt at koble de forskellige Mobeli komponenter sammen. Adapteren øger teleskopgrebets befæstelsesradius til en total drejevinkel på 210 grader. Grebet kan fastgøres over et hjørne, over hovedet og i en total udstrukket vinkel på 105 grader.
  • Diagonalledsadapter: som er lavet af et kraftigt kunststof (hvid) og aluminium, er specielt udviklet til Quattro Plus grebene. Ved brug af disse adaptere, er det muligt at bruge Quattro Plus grebene i alle retninger og op til en nominel belastning på 80 kg. Ved brug af diagonalledsadapteren kan grebets totale længde forlænges med 170 mm.

GENERELT OM MOBELI

DOKUMENTATION

SITUATIONER

BRUGERHISTORIER


Gem dette produkt til senere
bottom of page