top of page
Forsendelse- og leveringsbetingelser

Forsendelse og levering

Priser

Alle priser er ekskl. moms og ved ændring i indkøbspriser, transportomkostninger, valutakurser, toldsatser og afgifter udenfor vores kontrol, forbeholder vi os ret til at levere til gældende dagspris.

GLS

Vi leverer med GLS til en enhedspris på 50 kr. på indlandspakker. Du modtager din bestilling inden for 2-3 hverdage.

 

Er du ikke hjemme til at modtage din pakke, vil buddet aflevere en pakkeseddel, og du kan efterfølgende afhente pakken på i nærmste GLS pakkeshop.

​Levering til tiden

CarePartner gør alt for, at du skal modtage din pakke til tiden. Vi kan dog ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS

eller eventuelle andre transportører. 

Vi gør opmærksom på, at alle vores leveringstider er hverdage, hvor weekender og helligdage ikke hører under. Hvis du ikke har modtaget din pakke indenfor forventet tid, bedes du sende en e-mail til kontakt@carepartner.dk eller ringe til os på telefonnummer + 45 58 55 10 99.

Dellevering af din ordre

Generelt splitter vi ikke ordrer op, medmindre der er lavet en speciel aftale. Det vil sige, at selvom en del af varerne på ordren er på lager, og en enkelt vare har en længere leveringstid, så sender vi først din bestilling, når alle varerne er klar til afsendelse.

 

Færøerne, Grønland og udlandet 

Vi leverer også til Færøerne, Grønland og de nordiske lande.

 

VIGTIGT! Hvis du vælger, at pakken må stilles på din adresse, foregår det på eget ansvar. Hvis pakken forsvinder fra adressen, efter at denne er stillet korrekt, ydes der ingen erstatning fra vores side.

bottom of page