top of page
Forsendelse- og leveringsbetingelser

Forsendelse og levering

Priser

Alle priser er ekskl. moms og ved ændring i indkøbspriser, transportomkostninger, valutakurser, toldsatser og afgifter udenfor vores kontrol, forbeholder vi os ret til at levere til gældende dagspris.

GLS

Vi leverer med GLS til Danmark. Fragtgebyr afhænger af, om pakken skal leveres til hjemmeadresse eller nærmeste pakkeshop. Se den korrekte pris ved bestilling. Du modtager din bestilling inden for 2-3 hverdage. 

Er du ikke hjemme til at modtage din pakke - ved valg af levering til hjemmeadresse, vil buddet aflevere en pakkeseddel, og du kan efterfølgende afhente pakken i nærmeste GLS pakkeshop.

Pakken kan fragtfrit afhentes på vores adresse i Slagelse efter modtagelse af "KLAR TIL AFHENTNING-mail" på hverdage mellem kl. 8:00 - 16:00.

​Levering til tiden

CarePartner gør alt for, at du skal modtage din pakke til tiden. Vi kan dog ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS

eller eventuelle andre transportører. 

Vi gør opmærksom på, at alle vores leveringstider er hverdage, hvor weekender og helligdage ikke hører under. Hvis du ikke har modtaget din pakke indenfor forventet tid, bedes du sende en e-mail til kontakt@carepartner.dk eller ringe til os på telefonnummer + 45 58 55 10 99.

Dellevering af din ordre

Generelt splitter vi ikke ordrer op, medmindre der er lavet en speciel aftale. Det vil sige, at selvom en del af varerne på ordren er på lager, og en enkelt vare har en længere leveringstid, så sender vi først din bestilling, når alle varerne er klar til afsendelse.

 

Levering til Grønland og de nordiske lande.

Vi leverer også til Grønland, Finland, Sverige og Island. Fragtgebyr hertil afhænger af destination. Se pris ved bestilling. 

 

VIGTIGT! Hvis du vælger, at pakken må stilles på din adresse, foregår det på eget ansvar. Hvis pakken forsvinder fra adressen, efter at denne er stillet korrekt, ydes der ingen erstatning fra vores side.

bottom of page