top of page
CarePartner - præsentationsfilm

CarePartner - præsentationsfilm

Vis

CarePartner - innovative hjælpemidler til sundhedssektoren

​​CarePartner udspringer af et ønske om at  gøre en positiv forskel for folk, der har brug for hjælpemidler på sundhedsområdet. Der skal et vist kvalitetsniveau til, før dette kan lade sig gøre. Derfor har vi fastlagt tre ufravigelige krav til vores produkter og partnere:

  • Videnskabelig veldokumenteret effekt fra lande, vi har tillid til.

  • Innovativ og intelligent løsning i forhold til nuværende alternativer på markedet

  • En rimelig pris i forhold til den lidelse eller det handicap produktet afhjælper

Vores produkter er sikkerhedsgodkendt, såfremt det er relevant for produktet. Derudover har vi også et krav om, at produkterne skal være gennemtestet på kvaliteten, så vi med sikkerhed ved, at de kan holde til at blive brugt - i lang tid. Og så formidler vi ikke produkter, der ikke kommer med noget nyt på deres område.

Vi har praktisk erfaring med plejearbejde på sygeplejeområdet, og det har givet os indsigt i, hvordan innovative og intelligente hjælpemidler kan give mennesker med fysiske udfordringer nye udfoldelsesmuligheder. Muligheder der kan supplere plejen og give mennesker en mere værdig, selvhjulpen og uafhængig tilværelse. Vi oplever i vores dagligdag også mangelfulde løsninger, der gør sårbare mennesker endnu mere sårbare og afhængige. Vores viden om, at der findes bedre løsninger og vores drift til at gøre dem tilgængelige, er baggrunden for CarePartner.

by Carepartner

Vores navn er sammensat af Care + Partner – omsorg og partnerskab. For os indebærer ’Care’ et oprigtigt ønske om at drage omsorg og dermed en forpligtelse til at vælge rigtige leverandører og indgå langsigtede partnerskaber. Vores professionelle opgave er at forhandle en god forretningsmæssig aftale på plads, som sikrer produkternes tilgængelighed for så mange mennesker som muligt.

 

Vi screener systematisk hele verden for nye hjælpemidler. I vores arbejde er flere tusinde produkter blevet til ganske få udvalgte. Vi fravælger hurtige og opsigtvækkende løsninger ved den mindst tvivl. Vi vælger kun anerkendte producenter fra lande, hvor vi kan få adgang til og stoler på den videnskabelige dokumentation og certificering.

Tilbage står en unik portefølje, som vi kan stå inden for. Vi kalder det ’by CarePartner’ – som også er din garanti for, at produktet holder, hvad det lover. Vi går aldrig på kompromis med vores faglighed og værdier. Det er vores kunders tillid og vores integritet.

 

Tilgængelig i hele Norden

Vi har i dag flere produktlinjer på markedet, og finder vi nye produkter, der lever op til vores krav, kommer der løbende flere til.

Vi ser Norden som vores hjemmemarked. Ved at dække hele Norden kan vi skabe en volumen, der matcher vores kunders krav til pris og service, og samtidig tiltrække og være en attraktiv partner for de førende leverandører.

bottom of page