GALAXY-MINI-2 HMI.jpg

GALAXY Mini -
pædiatrisk hospitalsseng

 

Airgo elektriske kørestole er udviklet til personer, der har svært ved at gå eller slet ikke kan gå, men som har syn, fysisk og mental evne til at kontrollere en elektrisk kørestol.

Airgo tilhører en helt ny generation af kørestole, der med moderne teknologi giver helt nye muligheder.

forsøg lille.JPG

Airgo - elektriske kørestole
 

Airgo elektriske kørestole er udviklet til personer, der har svært ved at gå eller slet ikke kan gå, men som har syn, fysisk og mental evne til at kontrollere en elektrisk kørestol.

Airgo tilhører en helt ny generation af kørestole, der med moderne teknologi giver helt nye muligheder.

Prestige_Terapeuta M-P7.jpg

CareToPrestige M-P7 -
Multifunktionelt indstilleligt behandlingsleje

Prestige Behandlingslejer er en serie af de mest funktionelle massage- og behandlingslejer, som anvendes og værdsættes af terapeuter verden over. Disse meget robuste, stabile, fuldt justérbare behandlingslejer gør det yderst behageligt at arbejde med patienter. Et moderne udseende og et bredt udvalg af farver gør Prestige-serien ideel og æstetisk let at sammensætte med ethvert interiør.

Voelker_Klinikbett_S964_1184x676.jpg

Völker hospitalssenge -
af bedste europæiske kvalitet

Tidsløst design kombineret med innovativ teknologi er kendetegnet ved Völker's hospitals- og institutionssenge. Suveræn kvalitet, hvor både patient komfort og sygepersonalets arbejdsmiljø er i centrum.

Trachfluch.jpg

TrachFlush - fjern sekret uden sug

TrachFlush er et nemt, simpelt og effektivt apparat, der fjerner sekret i luftvejene hos respiratorpatienter ved generering af et kunstigt host samt en konstant vedligeholdelse af cuff-trykket.

Hans Jørgen Faaborg Pharma.jpg

Faaborg Pharma​​​ Forhandlersamarbejde

CarePartner skal fremover sælge Faaborg Pharmas hudplejeprodukter til offentlige kunder. Faaborg Pharma er en markedsførende producent, som har specialiseret sig i problemløsende hudplejeprodukter af højeste kvalitet til tør og irriteret hud.

 

”Vi er rigtigt glade og stolte over at være blevet udvalgt som samarbejdspartner til Faaborg Pharma, som er bredt anerkendt for deres produkters kvalitet,” siger Key Account Manager i CarePartner, Hans Jørgen Petersen.

PREBEN MED CAREPARTNER BIL tilpasset.jpg

​​​Slog hul til markedet i 2020

Trods svære betingelser i form af nedlukninger og coronapandemi oplevede hjælpemiddelspecialisten CarePartner stor efterspørgsel på sine løsninger i 2020. Især hjælpemidler til kommuner og regioner bidrog til en markant højere omsætning.

 

​​For CarePartner vil året blive husket som året, hvor man for alvor manifesterede sig på markedet for innovative hjælpemidler til sundhedssektoren.

Artikel_Sjællandske.jpg

Omtale i Sjællandske Medier

Hos CarePartner er alder ingen hindring. Tværtimod ser vi erfarne medarbejdere som en vigtig ressource, der kan bidrage med erfaring, viden og overblik. Derfor ansætter vi hellere end gerne seniorer, hvis vedkommende har den stærkeste profil til jobbet.

 

Det har Sjællandske Medier skrevet en artikel om til det lokale erhvervstillæg Erhverv Plus. Artiklen blev bragt torsdag den 14/1 2021. Se side 8

CareToRise Julie

CareToRise Julie er en ny generation af løftestole.

 

CareToRise Julie er den eneste løftestol, som yder tryg og sikker hjælp til både det at sætte sig ned, og rejse sig op igen – helt uden brug af fjernbetjening.

 

Baria - Indstilleligt bruseleje

BARIA er, som IRIS, et unikt koncept inden for bruseleje og mobilisering. BARIA er, med en maks. belastning på 350 kg., designet til at lette og sikre rutinerne ved brusebadning for bariatriske patienter med f.eks. posturale og kognitive udfordringer.

 

systems-for-dynamic-unloading-eleveo.jpg

Eleveo

Eleveo er det idelle vægtaflastningsystem til gangtræning og rehabilitering.

Neuroforma_DK_interactive_2.jpg

Neuroforma

Neuroforma er en innovativ platform til motoriske, kognitive og balance øvelser.

adjustable-hygiene-chair-mohican-ii.jpg

MoHiCan ll

Den mobile og elektrisk justérbare hygiejnestol MoHiCan ll er med det smarte design ideel til forflytning/transport af bevægelseshæmmede personer til toilet og badeværelse, hvor stolen er en stor hjælp ved udførelse af daglige hygiejne- og toiletaktiviteter.