HJ og Steen.jpg

CarePartner var at finde -
på Fagligt Træf i Nyborg den 21. og 22 sep. 2022

Tema i år var "Forflyt med omtanke", og bl.a. arbejdsmiljø var i fokus. Derfor fremviste Salgschef Hans Jørgen Petersen og Salgskonsulent Steen Bo Caspersen bl.a vores mobiliseringsleje Mobilizer® Medior, og vores forflytningstrolley CaretoMove Pia .

Vi havde et fantastisk fremmøde på vores stand, og takker alle, der kiggede forbi til en god snak. 

20150625_2650_MAPLe_0040.jpg

MAPLe® -
start med den rigtige diagnose af bækkenbunden

En målrettet og effektiv behandling af bækkenbundsdysfunktion starter med en korrekt og præcis diagnose. MAPLe gør en reel forskel for den enkelte patient og tager bækkenbundsfysioterapi til næste niveau. MAPLe forstår bækkenbunden!

 

Probens unikke design med hele 24 elektroder gør MAPLe velegnet til både vaginal og rektal brug.

Neuroforma_DK_interactive_2.jpg

Virtuelt genoptræningssystem -
Neuroforma flytter genoptræning hjem i stuen

For første gang kommer den anerkendte virtuelle genoptræningsplatform Neuroforma nu med dansk brugerflade. CarePartner oplever stor interesse for platformen, der taler ind i en dagligdag, hvor genoptræning og telemedicin i stigende grad flytter hjem i dagligstuerne. Se produktflyer her.

Controlle produkter.JPG

Contrelle® Activgard -
Lad ikke stressinkontinens styre dit liv

Contrelle® Activgard er et medicinsk udstyr til behandling af stressinkontinens hos kvinder. Stressinkontinens opleves som ufrivillig urinlækage, som bl.a. udløses ved anstrengelse, fysisk aktivitet, ved nysen eller hoste.

forsøg lille.JPG

Airgo - elektriske kørestole
 

Airgo elektriske kørestole er udviklet til personer, der har svært ved at gå eller slet ikke kan gå, men som har syn, fysisk og mental evne til at kontrollere en elektrisk kørestol.

Airgo tilhører en helt ny generation af kørestole, der med moderne teknologi giver helt nye muligheder.

Hans Jørgen Faaborg Pharma.jpg

Faaborg Pharma​​​ Forhandlersamarbejde

CarePartner skal fremover sælge Faaborg Pharmas hudplejeprodukter til offentlige kunder. Faaborg Pharma er en markedsførende producent, som har specialiseret sig i problemløsende hudplejeprodukter af højeste kvalitet til tør og irriteret hud.

 

”Vi er rigtigt glade og stolte over at være blevet udvalgt som samarbejdspartner til Faaborg Pharma, som er bredt anerkendt for deres produkters kvalitet,” siger Key Account Manager i CarePartner, Hans Jørgen Petersen. Se produktflyer her.

_media_2052_health-rehab2020_0750.jpg

Mød CarePartner på
Health & Rehab 2021

 

Den 16. - 18. november 2021 er CarePartner at finde på Health & Rehab Scandinavia, der præsenterer de nyeste og bedste produkter inden for social- og sundhedssektoren – det gælder både hjælpemidler, rehabilitering, sundheds- og velfærdsteknologi samt pleje- og hospitalsudstyr.

Prestige_Terapeuta M-P7.jpg

CareToPrestige M-P7 -
Multifunktionelt indstilleligt behandlingsleje

Prestige Behandlingslejer er en serie af de mest funktionelle massage- og behandlingslejer, som anvendes og værdsættes af terapeuter verden over. Disse meget robuste, stabile, fuldt justérbare behandlingslejer gør det yderst behageligt at arbejde med patienter. Et moderne udseende og et bredt udvalg af farver gør Prestige-serien ideel og æstetisk let at sammensætte med ethvert interiør.

1234 op at stå tilrettet.jpg

CareToRise Julie

CareToRise Julie er en ny generation af løftestole.

 

CareToRise Julie er den eneste løftestol, som yder tryg og sikker hjælp til både det at sætte sig ned, og rejse sig op igen – helt uden brug af fjernbetjening.

 

PREBEN MED CAREPARTNER BIL tilpasset.jpg

​​​Slog hul til markedet i 2020

Trods svære betingelser i form af nedlukninger og coronapandemi oplevede hjælpemiddelspecialisten CarePartner stor efterspørgsel på sine løsninger i 2020. Især hjælpemidler til kommuner og regioner bidrog til en markant højere omsætning.

 

​​For CarePartner vil året blive husket som året, hvor man for alvor manifesterede sig på markedet for innovative hjælpemidler til sundhedssektoren.

Artikel_Sjællandske.jpg

Omtale i Sjællandske Medier

Hos CarePartner er alder ingen hindring. Tværtimod ser vi erfarne medarbejdere som en vigtig ressource, der kan bidrage med erfaring, viden og overblik. Derfor ansætter vi hellere end gerne seniorer, hvis vedkommende har den stærkeste profil til jobbet.

 

Det har Sjællandske Medier skrevet en artikel om til det lokale erhvervstillæg Erhverv Plus. Artiklen blev bragt torsdag den 14/1 2021. Se side 8

IMG_6598a-416x277.jpg

Baria - Indstilleligt bruseleje

BARIA er, som IRIS, et unikt koncept inden for bruseleje og mobilisering. BARIA er, med en maks. belastning på 350 kg., designet til at lette og sikre rutinerne ved brusebadning for bariatriske patienter med f.eks. posturale og kognitive udfordringer.

 

systems-for-dynamic-unloading-eleveo.jpg

Eleveo

Eleveo er det idelle vægtaflastningsystem til gangtræning og rehabilitering.