top of page
UV BAR 6.jpg

Opnå bedre indeklima, øget hygiejne og sænket sygefravær med UV-desinfektionsløsninger

CarePartner forhandler en række UV-desinfektionsløsninger, som med UV-lys neutraliserer bakterier, vira og andre mikrober nemt og hurtigt. Løsningerne er med til at sikre sunde og rene arbejdspladser hos både private virksomheder, liberale erhverv, sundhedssektoren og institutioner med mange mennesker.  

Foto 1.jpg

CarePartner deltager med stand under Gynækologklubbens Efteruddannelses-møde

GYNKLUBBEN er en forening, hvis formål er at tilbyde efteruddannelse målrettet de praktiserende gynækologer, og CarePartner har igen i år mulighed for at fremvise vores mange inkontinensprodukter til både mænd og kvinder. Mødet foregår 29. september 2023 på Hotel Hesselet i Nyborg.

Stand 4.jpg

CarePartner var at finde på Fagligt Træf i Nyborg 5. og 6. sep. 2023

Fokus i år var at forstå samspillet mellem MSB (Muskel- og skeletbesvær) og de psykosociale påvirkninger i sammenhæng med arbejdet inden for social-, sundheds- og omsorgsområdet.

 

Udover at fremvise nogle af vores unikke hjælpemidler, deltog Salgschef Hans Jørgen Petersen og Salgskonsulent Steen Bo Caspersen også i et par workshops. Vi havde et fantastisk fremmøde på vores stand, og takker alle, der kiggede forbi til en god snak. 

Controlle produkter.JPG

VIGTIG opdatering
- til brugervejledningen til Contrelle® Activgard

Der er kommet en VIGTIG opdatering til den originale brugervejledning til Contrelle® Activgard vedrørende indføring af skumtamponen. 

Messestaben 2.jpg

En veloverstået deltagelse på Health & Rehab 2023

Sikke en messe det har været. Masser af besøgende på vores stand, besøg fra flere af vores leverandører og vores produkt WINI - Ergonomisk grebsforstørrer fik en flot 2. plads som ÅRETS NYHED på Health & Rehab 2023. 

En stor tak og forhåbentligt PÅ GENSYN til de utrolig mange besøgende på vores stand på alle 3 dage. 

3-510x510 HMI.jpg

WINI - Ergonomisk Grebsforstørrer
fik en flot 2. plads som ÅRETS NYHED

WINI fik en flot 2. plads som ÅRETS NYHED på Health & Rehab 2023. Det var et stærkt felt med 26 nye produkter, så vi er stolte af kunne repræsentere dette innovative hjælpemiddel, der er med til at give patienter og brugere en mere værdig, selvhjulpen og uafhængig tilværelse.

IMG_20230522_175623048_HDR.jpg

Vi glæder os til at hilse på dig på 
Health & Rehab 2023

Så er de sidste hænder ved at blive lagt på vores stand C2-004 til dette års Health & Rehab 2023 messe i Bella Centret, den 23. - 25. maj. Det er Skandinaviens største messe for pleje- og sundhedssektoren. Flere af vores dygtige leverandører vil også være at finde på standen. Det bliver så godt.

Klik på linket til venstre, og find CarePartner på Udstillerlisten. Her vil du nederst på siden kunne se alle de spændende produkter, som vi vil præsentere på messen.

Foto8.jpg

CarePartner deltog i
Vestegnens Autismemesse

Tine og Hans Jørgen deltog igen dette forår i Vestegnens Autismemesse, som foregik i Nordvanghallen i Glostrup, søndag den 26. marts 2023. Det var en dejlig dag, og vi takker de mange glade besøgende, som fik muligheden for at høre mere om vores forskellige inkontinensprodukter til både kvinder og mænd: Contrelle® Activgard, UROX og DryMed® samt vores mobile greb og hjælpesystemer MOBELI.

uvtowerr-info3 web.jpg

UVC Desinfektion af luft og overflader - kemifrit

UV-lys neutraliserer mere end 99 % af bakterier og vira på bare få sekunder, og giver derved en besparelse på den daglige rengøring.

 

UV-lys desinficerer effektivt elektronisk udstyr, læder, træ og tekstiler. Materialer, der er vaskelige at desinficere med mere konventionelle rengøringsmetoder. UV-lys kan forbedre luftkvaliteten ved at desinficere mikroorganismer og luftbårne partikler indeholdende virus. 

 

3.jpg

CarePartner var vært for den første
MAPLe® Workshop

Den 14. marts 2023 afholdte CarePartner en succesfuld MAPLe workshop på Hvidovre Hospital med en gruppe entusiastiske og engagerede deltagere, der bidrog med spørgsmål og sparring fra deres dagligdag.

 

Stor tak til Hvidovre Hospital, deltagere og til vores samarbejdspartner Novuqare fra Holland, som stillede deres ekspertise til rådighed og sørgede for, at vi lærte alt om en unipolar EMG-diagnose og EMS-behandling af bækkenbunden med MAPLe systemet.

MAPLe DAG - TIL Carepartner hjemmeside.jpg

CarePartner afholder 
MAPLe® - INTRO

CarePartner afholder i samarbejde med Novoqare et MAPLe®-Intro seminar på Hvidovre Sygehus, tirsdag den 14. marts 2023, hvor det er muligt at høre mere, se MAPLe® i funktion samt møde andre fagkolleger.

3-510x510 HMI.jpg

Wini - Ergonomisk grebsforstørrer
i smart design

Wini er det optimale hjælpemiddel til borgere med nedsat håndfunktion.

 

Wini er nem at anvende og kan bruges til hverdagens gøremål såvel som til kreative hobbyer, hvor et ordentligt greb ofte kan give udfordringer. Ved hjælp af en elektronisk drevet lukkefunktion kan grebet tilpasses helt ned til f.eks. en hæklenål.

 

Gynækologklubben 230113 Standen.jpg

CarePartner var på besøg hos Gynækologklubben

Hans Jørgen og Steen havde en rigtig dejlig dag på Strandhotel Marienlyst, hvor de havde en stand/udstilling med vores forskellige produkter til inkontinens i forbindelse med Gynækologklubbens Efteruddannelse den 13. januar 2023.

_media_2052_health-rehab2020_0750.jpg

Vi glæder os allerede til 
Health & Rehab 2023

Vi, hos CarePartner, er i fuld gang med at forberede os til dette års Health & Rehab 2023 messe i Bella Centret, den 23. - 25. maj. Det er Skandinaviens største messe for pleje- og sundhedssektoren. Det bliver så godt.

HJ og Steen.jpg

CarePartner var at finde på Fagligt Træf i Nyborg 21. og 22. sep. 2022

Tema i år var "Forflyt med omtanke", og bl.a. arbejdsmiljø var i fokus. Derfor fremviste Salgschef Hans Jørgen Petersen og Salgskonsulent Steen Bo Caspersen bl.a vores mobiliseringsleje Mobilizer® Medior, og vores forflytningstrolley CaretoMove Pia .

Vi havde et fantastisk fremmøde på vores stand, og takker alle, der kiggede forbi til en god snak. 

20150625_2650_MAPLe_0040.jpg

MAPLe® - start med den rigtige diagnose af bækkenbunden

En målrettet og effektiv behandling af bækkenbundsdysfunktion starter med en korrekt og præcis diagnose. MAPLe gør en reel forskel for den enkelte patient og tager bækkenbundsfysioterapi til næste niveau. MAPLe forstår bækkenbunden!

 

Probens unikke design med hele 24 elektroder gør MAPLe velegnet til både vaginal og rektal brug.

Neuroforma_tegning spejlreflektion.jpg

Virtuelt genoptræningssystem -
Neuroforma flytter genoptræning hjem i stuen

For første gang kommer den anerkendte virtuelle genoptræningsplatform Neuroforma nu med dansk brugerflade. CarePartner oplever stor interesse for platformen, der taler ind i en dagligdag, hvor genoptræning og telemedicin i stigende grad flytter hjem i dagligstuerne. Se produktflyer her.

Steen SH.jpg

Vores nye Account Manager
Steen Bo Caspersen 

Måske kender du allerede Steen fra hjælpemiddelbranchen, da han har været i branchen i mange år og har arbejdet med alt fra salg og produkttræning til undervisning. Det har givet ham gode erfaringer, som vi glæder os til at nyde godt af hos CarePartner.

Steen ønskede at blive en del af en innovativ og professionel virksomhed, hvor kunder og medarbejdere prioriteres højt..... 

Controlle produkter.JPG

Contrelle® Activgard -
Lad ikke stressinkontinens styre dit liv

Contrelle® Activgard er et medicinsk udstyr til behandling af stressinkontinens hos kvinder. Stressinkontinens opleves som ufrivillig urinlækage, som bl.a. udløses ved anstrengelse, fysisk aktivitet, ved nysen eller hoste.

Airgo S3 nedfälld rygg 1000x1000.jpg

Airgo - elektriske kørestole
 

Airgo elektriske kørestole er udviklet til personer, der har svært ved at gå eller slet ikke kan gå, men som har syn, fysisk og mental evne til at kontrollere en elektrisk kørestol.

Airgo tilhører en helt ny generation af kørestole, der med moderne teknologi giver helt nye muligheder.

TOP_9147 1.jpg

Faaborg Pharma​​​ Forhandlersamarbejde

CarePartner skal fremover sælge Faaborg Pharmas hudplejeprodukter til offentlige kunder. Faaborg Pharma er en markedsførende producent, som har specialiseret sig i problemløsende hudplejeprodukter af højeste kvalitet til tør og irriteret hud.

 

”Vi er rigtigt glade og stolte over at være blevet udvalgt som samarbejdspartner til Faaborg Pharma, som er bredt anerkendt for deres produkters kvalitet,” siger Key Account Manager i CarePartner, Hans Jørgen Petersen. Se produktflyer her.

Billede 5.jpg

Mød CarePartner på
Health & Rehab 2021

 

Den 16. - 18. november 2021 er CarePartner at finde på Health & Rehab Scandinavia, der præsenterer de nyeste og bedste produkter inden for social- og sundhedssektoren – det gælder både hjælpemidler, rehabilitering, sundheds- og velfærdsteknologi samt pleje- og hospitalsudstyr.

Prestige_Terapeuta M-P7 hovedsektion.jpg

CareToPrestige M-P7 -
Multifunktionelt indstilleligt behandlingsleje

Prestige Behandlingslejer er en serie af de mest funktionelle massage- og behandlingslejer, som anvendes og værdsættes af terapeuter verden over. Disse meget robuste, stabile, fuldt justérbare behandlingslejer gør det yderst behageligt at arbejde med patienter. Et moderne udseende og et bredt udvalg af farver gør Prestige-serien ideel og æstetisk let at sammensætte med ethvert interiør.

1234 op at stå tilrettet.jpg

CareToRise Julie

CareToRise Julie er en ny generation af løftestole.

 

CareToRise Julie er den eneste løftestol, som yder tryg og sikker hjælp til både det at sætte sig ned, og rejse sig op igen – helt uden brug af fjernbetjening.

 

TOP_1397.jpg

​​​Slog hul til markedet i 2020

Trods svære betingelser i form af nedlukninger og coronapandemi oplevede hjælpemiddelspecialisten CarePartner stor efterspørgsel på sine løsninger i 2020. Især hjælpemidler til kommuner og regioner bidrog til en markant højere omsætning.

 

​​For CarePartner vil året blive husket som året, hvor man for alvor manifesterede sig på markedet for innovative hjælpemidler til sundhedssektoren.

carepartner-thumbnail-300x201.png

Omtale i Sjællandske Medier

Hos CarePartner er alder ingen hindring. Tværtimod ser vi erfarne medarbejdere som en vigtig ressource, der kan bidrage med erfaring, viden og overblik. Derfor ansætter vi hellere end gerne seniorer, hvis vedkommende har den stærkeste profil til jobbet.

 

Det har Sjællandske Medier skrevet en artikel om til det lokale erhvervstillæg Erhverv Plus. Artiklen blev bragt torsdag den 14/1 2021. Se side 8

IMG_6598a-416x277.jpg

Baria - Indstilleligt bruseleje

BARIA er, som IRIS, et unikt koncept inden for bruseleje og mobilisering. BARIA er, med en maks. belastning på 350 kg., designet til at lette og sikre rutinerne ved brusebadning for bariatriske patienter med f.eks. posturale og kognitive udfordringer.

systems-for-dynamic-unloading-eleveo.jpg

Eleveo

Eleveo er det idelle vægtaflastningsystem til gangtræning og rehabilitering.

bottom of page