top of page
Toppartner-19.jpg

MOBELI GREB, HJÆLPE- OG -STØTTESYSTEMER

 

​​​​​​​​

INNOVATIVT DESIGN 

Mobeli er innovativt tysk design af greb og støttesystemer. Produktet findes i et stort antal variationer, således at det kan tilpasses et hvert behov. Intuitiv og betjeningsvenlig i brug – selv for dem med de små kræfter.

​​​GODKENDT PÅ KVALITET OG SIKKERHED

Mobeli har en patenteret sikkerhedsindikator, som altid viser, hvis grebet ikke er sat ordentligt fast på væggen. Produkterne er blevet TÜV-godkendt pga. deres pålidelighed på sikkerhedsområdet. Dette betyder, at alle produkterne lever op til Det Tyske Instituts krav til kvalitet og sikkerhed.

ØKONOMISK

Ingen omkostninger ved etablering og re-etablering. Da Mobeli er udstyret med den avancerede låsemekanisme, kan grebene altid flyttes. En fleksibel løsning i hjemmet eller i plejesektoren eller på hotellet.

 

LET AT ANVENDE OG TRANSPORTERE

Mobeli er skabt, så brugeren selv kan stå for opsætning og efterfølgende justering. Det kræver ikke kræfter, og selv sikkerhedsindikatoren er tilpasset svagtseende.

Inden opsætning bør fliserne/overfladen aftørres med sprit og eddike, da disse vil fjerne eventuelle kalk- og fedtrester. Dette vil optimere grebets sugeevne væsentligt.

Fuld mobilitet - flyt, pak sammen og tag med overalt

Mobeli skal ikke bores op, så produkterne er lette at sætte op. De kan sættes op og tages ned på sekunder – og teleskopstangen kan let foldes sammen, så den passer i en kuffert eller lignende. Derfor kan Mobeli let tages med på rejser og på besøg væk fra hjemmet.

Mobeli Greb

Mobeli Hjælpesystemer

Mobeli Støttesystemer

 

bottom of page