top of page

Contiform kan være et alternativ til operation for stressinkontinens

Signe har døjet med generne ved stressinkontinens i flere år. I forsøget på at håndtere ufrivillig vandladning har Signe afprøvet forskellige hjælpemidler men desværre uden held. En operation for stressinkontinens blev den sidste løsning, som Signe i høj grad frygtede, indtil hun fik prøvet Contiform.

”Jeg synes, at Contiform er helt fantastisk. Når jeg har den i, kan jeg tillade mig at gøre helt basale ting som at gå en lang tur, hoste eller nyse uden at skulle bekymre mig for at dryppe. Det er uden tvivl en effektiv løsning”, fortæller Signe Henriksen.

I januar 2018 lancerede CarePartner et testforløb af sit nye produkt, Contiform, til afhjælpning af stressinkontinens. Flere end 30 kvinder besluttede sig for at tilmelde sig til testforløbet. En af disse kvinder var Signe Henriksen.

”Jeg valgte at deltage i testforløbet, fordi jeg har problemer med stressinkontinens. Så jeg tænkte, at det kunne være den løsning, som jeg ledte efter fremfor at blive opereret”, fortæller Signe.

I forbindelse med testforløbet har Signe prøvet Contiform hver dag i tre uger fra morgenstunden til om aftenen. Under hele forløbet oplevede Signe, at hun faktisk slet ikke kunne mærke den. Med Contiform slap hun helt klart for de gener, som hun oplevede med stressinkontinens. 

Et alternativ der kan lette hverdagen 

"Stressinkontinens påvirker min hverdag i høj grad. Jeg går rigtig meget med mine hunde, der har jeg altid skulle have inkontinensbind på i forbindelse med turen. Når jeg skal danse eller træne, så forhindrer stressinkontinens mig i at udføre for mange bevægelser, som kan lede til ufrivillig vandladning”, fortæller Signe.

For at undgå uheld var Signe plaget af at skulle gå med inkontinensbind og hele tiden holde øje med, hvor det nærmeste toilet befandt sig. Af denne årsag har det været meget vigtigt for Signe at finde en løsning, som kan lette hverdagen uden at skulle igennem en operation.

”Jeg kan varmt anbefale Contiform til andre kvinder. Når man har den i, så mærker man den slet ikke. Man kan roligt tage i byen eller til træning med den uden at skulle bekymre sig for ufrivillig vandladning. Det er en effektiv løsning, og du undgår at skulle opereres. Jeg mener jo absolut, at Contiform er bedre end at skulle opereres. For jeg tænker, at den ene operation fører den anden med sig. Så jeg foretrækker helt klart et hjælpemiddel, så jeg undgår at skulle igennem en operation”, fortæller Signe.

Fakta om Contiform

Contiform, der er udviklet af medicinsk elastomert materiale, er en intravaginal genstand, der er støbt og formet som en hul tampon. Contiform bæres diskret og komfortabelt inde i skeden. Den indføres og fjernes på samme måde, som du ville anvende en tampon.

Contiform kan give dig øjeblikkelig og vedvarende kontrol over dit vandladningsproblem. Regelmæssig brug kombineret med dine almindelige bækkenbundsøvelser, kan for mange kvinder på lang sigt forbedre bækkenbundsmuskulaturen.

Contiform VaginalPessar anbefales kun til kvinder, der lider af stressinkontinens.

 

Før opstart af brug, bør du kontakte egen læge.

Har du yderligere spørgsmål til Contiform, er du velkommen til at ringe til CarePartner på tlf.: 58 55 10 99.

For køb eller mere information klik her

Contiform-New-User-Pack.png
bottom of page