top of page

​​Slip af med generne ved stressinkontinens på din arbejdsplads

med Contiform

”I forbindelse med mit arbejde har jeg ikke altid muligheden for at gå på toilettet,

når jeg skal. Det resulterer ofte i, at jeg lækker, fordi det pludseligt kommer bag på mig”,

fortæller Karen. 

Karen er sygeplejerske og arbejder på en psykiatrisk akutmodtagelse. Derfor har hun

ikke altid muligheden for at gå på toilettet, når behovet opstår. Når Karen endelig får

muligheden, når hun dårligt nok forbi personaletoilettet, før det går galt. Udover de lange

og travle arbejdsdage kæmper Karen altså også med de mange gener omkring

stressinkontinens.

Karen fortæller: "Med Contiform føler jeg mig mere lettet. Jeg bruger ikke længere særlig

mange kræfter på at tænke over det. Så jeg har frigivet noget tanke og noget ro, fordi jeg

ikke længere har behov for at skulle løbe hen til det nærmeste toilet, så snart behovet

opstår".

Med Contiform har Karen genfundet friheden og trygheden på sin arbejdsplads. Når

Contiform er i brug, oplever Karen, at hun ikke længere bekymrer sig for ufrivillig vandladning. Allerede efter første gang, oplevede Karen ligeledes den opstrammende effekt fra Contiform på sin bækkenbund.

Behageligt, effektivt og genanvendeligt

Karen foretrækker Contiform i forhold til andre hjælpemidler, herunder inkontinensbind. Et inkontinensbind er ubehageligt, tykt og det hjælper ikke med at undgå lugtgenerne. Med Contiform er Karen sluppet af med ubehaget og lugtgenerne. Når hun har den i, kan hun faktisk slet ikke mærke den. 

”Jeg ved ikke, hvor mange inkontinensbind og inkontinenstamponer, som jeg har smidt ud, fordi det er engangsbrug. Så jeg kan godt lide, at man med Contiform kan skåne miljøet, da det netop kan genbruges i op til 30 dage”, forklarer Karen.

Social frihed

Karen oplever også glæden af Contiform i sin fritid. Med Contiform kan Karen nyde samværet med andre uden bekymring for, om den næste latter vil føre til dryp. Karen kan også trygt tillade sig at tage på shoppingture, vandreture eller i supermarkedet uden at være bange for, om hun kan nå hjem, før hun er gennemblødt.

”Jeg synes, at det er ubehageligt, at der er nogle ting, som vi kvinder stopper med at gøre, fordi vi lider af stressinkontinens. Det er en sygdom, som ikke burde begrænse hverdagen, men det gør det, fordi det ikke er socialt acceptabelt.” fortæller Karen. 

 

Karen er særligt begejstret for Contiform, fordi det ikke er let at gennemskue ved første øjekast. Derfor tager hun den med sig overalt uden bekymring for at skulle blive opdaget af andre. Det er specielt rart, især når man får konstateret stressinkontinens i en ung alder.

Et liv uden begrænsninger

Karen har kæmpet med stressinkontinens, siden hun fødte sit første barn i en alder af 26 år. Efter fødslen har hun haft rigtig svært ved at kunne mærke sit underliv som følge af komplikationer under fødslen. I dag har Karen kæmpet med stressinkontinens i mere end 20 år. I løbet af denne periode har hun prøvet mange forskellige hjælpemidler i forsøget på at håndtere sin sygdom.

I dag foretrækker Karen uden tvivl Contiform, da hun har genfundet trygheden og friheden til et liv uden begrænsninger fra stressinkontinens.

Fakta om Contiform

Contiform, der er udviklet af medicinsk elastomert materiale, er en intravaginal genstand, der er støbt og formet som en hul tampon. Contiform bæres diskret og komfortabelt inde i skeden. Den indføres og fjernes på samme måde, som du ville anvende en tampon.

Contiform kan give dig øjeblikkelig og vedvarende kontrol over dit vandladningsproblem. Regelmæssig brug kombineret med dine almindelige bækkenbundsøvelser, kan for mange kvinder på lang sigt forbedre bækkenbundsmuskulaturen.

Contiform VaginalPessar anbefales kun til kvinder, der lider af stressinkontinens.

 

Før opstart af brug, bør du kontakte egen læge.

Har du yderligere spørgsmål til Contiform, er du velkommen til at ringe til CarePartner på tlf.: 58 55 10 99.

For køb eller mere information klik her

bottom of page