top of page

PadyCare

 

 

 

Behandling eksem

PadyCare produkterne er lavet af 100% sølvbelagt tekstil, som virker antibakterielt på huden, får sårhelingsprocessen til at gå hurtigere og kan give lindring i de fleste tilfælde.

 

​Dette kan fremhæves om PadyCare:

 

* Barrierefunktion

 

Når man er ramt af en hudlidelse, så er hudens egen evne til at bekæmpe udefrakommende bakterier og virus ofte markant svækket. Med sølvtekstilet ”låner” huden sølvets barrierefunktion, således at huden beskyttes mod udefrakommende trusler som bakterier og virus.

 

* Antibakteriel

 

Selve tilstedeværelsen af bakterier på huden kan give dårlig udvikling i mange hudlidelser. Med sølvs antibakterielle virkning svækkes bakterierne og deres udbredelse markant. Det giver færre angrebne områder, færre irritationer og mindre kløen og kradseri. Den antibakterielle egenskab hjælper også til en bedre sårheling.

   

* Bedre hudklima

 

Mange hudlidelser forværres af dårlig klima på huden. For meget varme, udtørringer eller sved giver desværre hurtigt unødig opblussen, flere gener, øget irritation eller inflammation. Sølv har en termodynamisk effekt som sikrer regulering af temperaturen mellem hud og tekstil, så den altid er tilpas og uden sved eller udtørring.

   

* Færre skader på hud

 

Bedre temperatur og klima på huden, færre udsatte områder og færre infektioner har en tydelig effekt: Langt mindre kløen og irritationer i huden. Det giver markant bedring for mange, når huden ikke klør og man ikke selv kommer til at kradse igen. Resultat: Huden får langt færre skader end tidligere. Endvidere forstyrrer tekstilet ikke hudens sårdannelse, så sårhelingen bliver ugeneret og bedre og forløber hurtigere.

 

Her kan du se eksempler på hudlidelser, og de PadyCare løsninger, vi kan anbefale i sådanne tilfælde:

 

                                                                                              Anbefalede Produkter:

                                                                                              

 

                                                                                              Anbefalede Produkter:

Behandling eksem
bottom of page