top of page

Airgo S2 Plus - med SOS-funktion

310045
kr. 36.250,00
På lager
1
Produkt detaljer

Airgo S2 Plus er, som de andre Airgo elektriske kørestole, udviklet til personer, der har svært ved at gå eller slet ikke kan gå, men som har syn, fysisk og mental evne til at kontrollere en elektrisk kørestol.

Airgo er let og innovative og kan nemt styres med én hånd. Med Airgo er brugeren uafhængig af andres hjælp. Lav vægt, kompakt design og en lille vendediameter gør det meget let at manøvrere, ikke mindst indendørs, hvor trange rum kan gøre det vanskeligt at komme rundt med en større stol.

Airgo S2 Plus har en indbygget kommunikationsenhed med et SIM-kort, der fungerer som telefon, hvilket skaber ekstra tryghed og sikkerhed. Et tryk på SOS-tasten generer en alarm – til ét eller flere telefonnumre, som f.eks. 112.

Airgo S2 Plus er den helt rigtige kørestol til udendørs brug - til kørsel også på specielt ujævnt terræn - findes med massive punkteringsfrie hjul samt med perforerede forhjul, som gør ujævn kørsel mere skånsom.

Airgo tilhører en helt ny generation af kørestole, der med lav vægt og moderne teknologi giver helt nye muligheder.

Se PRODUKTVIDEO her.

Produktegenskaber:

  • Airgo S2 Plus har en indbygget kommunikationsenhed med et SIM-kort, der fungerer som telefon, hvilket skaber ekstra tryghed og sikkerhed. Et tryk på SOS-tasten generer en alarm – til et eller flere telefonnumre, som f.eks. 112.
  • Kan klappes sammen på 3 sekunder, og Airgo passer let ind i et bagagerum
  • Har fjernbetjening med funktionerne: Mobil/SOS-funktion, FM-radio, Fjernstyring, GPS, Ladestatus, Ur, Hastighed og USB-stik
  • SMART joystick
  • Kørestrækning fuldt opladet: 40 km
  • Har 2 batterier, der er flygodkendt efter UN38.3 international standard
  • 2 års garanti
  • CE-godkendt

Produktspecifikationer:

Mål (LxBxH)
91 x 60 x 94 cm
Mål sammenklappet
73 x 60 x 37 cm
Sædehøjde 50 cm
Vendediameter 75 cm
Hjul (massive eller perforerede)
8/12 tommer
Kørehastighed 7 km/t
Vægt 28 kg
Brugervægt, max.
150 kg

PRODUKTFLYER

BRUGERMANUAL

Gem dette produkt til senere
bottom of page