top of page

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En vaskbar løsning der føles helt rigtig

DryMed markerer en ny og helhedsorienteret tilgang til inkontinens. Her er lagt vægt på Frihed! Komfort! Tryghed! Sikkerhed! Miljø! Økonomi! DryMed gavner rigtigt mange mennesker, der ønsker at fortsætte med at leve et aktivt liv med masser af livskvalitet trods inkontinens. Med DryMed kan du leve dit liv frit og trygt uden inkontinens fylder unødigt meget. Læs mere om vores vaskbare DryMed inkontinensprodukter her

DryMed er udviklet til at give størst mulig tryghed og komfort – uanset hvilken grad af inkontinens.

Med en unik kombination af materialer sikrer DryMed både indkapsling af urin, en tør og ugeneret hud og sikkerhed mod gennemtrængning.

DryMed består af tre lag med hver deres funktion:

Inderste lag mod huden

  • Leder væsken videre ind til den absorberende kerne. Overfladen er hydrofobisk – vandskyende – og leder derfor let vandet ned gennem den perforeret overflade. Det inderste lag har også høj åndbarhed. Effekt: Det inderste lag vil altid føles tør mod huden, mens væsken er ledet ind i kernen.

  • Den absorberende kerne

  • En hydrofil kerne – altså en kerne der binder vandet til stoffet – består af et hyperabsorberende materiale som gør at en mængde væske kan ”lagres” i kernen og blive der.

 

Det yderste lag

  • Det yderste lag er bomuld overtrukket med et uigennemtrængeligt, hydrofobisk lag, der skyer vandet. Dette PU betrukne materiale er en sikkerhedsbarriere, der giver tryghed mod gennemtrængning.

DryMed er vaskbare løsninger, der er enkle, økonomiske og gode for miljøet!

Det er enkelt: Du vasker blot dine DryMed produkter i vaskemaskinen som alt andet tøj. Og sparer penge ved at slippe for dyre engangsprodukter. Det er god fornuft og godt for miljøet. Vask ved 60 grader er fuldt tilstrækkeligt, men DryMed kan faktisk tåle at blive vasket ved 90 grader celcius. Og DryMed holder pasformen vask efter vask, ligesom dets høje absorberingsevne og materialerne holder kvaliteten - selv efter 300 vaske. Genanvendeligheden er ikke det eneste, der er godt for miljøet – der er også lagt vægt på at skåne miljøet i produktion og i forhold til bortskaffelse, og materialer er nøje udvalgt og har blandt andet ØKO TEX Certificering.

Der er lagt vægt på kvaliteten i både materialevalg og design. Det er høj komfort inderst – og det giver en velfortjent fornemmelse af frihed!

Materialerne er nøje udvalgt og kombineret. Der er lagt vægt på både sikkerhed og komfort. Så det er hudvenlige og åndbare materialer, der føles rare at have på. DryMed produkter er meget funktionelle på den måde at væske sikres i den absorberende kerne og der sker ingen gennemtrængning i det uigennemtrængelige, vandskyende ydermateriale. 

DryMed er ØKO TEX Certificeret for det gode tekstilvalg og har også et certifikat for Europæisk Standard for god komfort! 

Med DryMed føles det hele ”så almindeligt” - trygt og behageligt – her er plads til livet igen.

DryMed_DA-Inkontinenzslip leicht saugend
bottom of page