top of page

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contiform – Friheden til at dyrke motion helt uden bekymringer for dryp

Lone har kæmpet med stressinkontinens i sin hverdag i mere end 10 år. Hun er en super aktiv kvinde, som går op i at træne og holde kroppen i god form. Med stressinkontinens har det desværre ikke altid været nemt at dyrke motion.

 

Når Lone fik lyst til at tage på en løbetur ude i den danske natur, var det sjældent, at hun nød oplevelsen. Hun oplevede nemlig ofte, at hun var gennemblødt, inden hun nåede hjem. Lone har forsøgt at håndtere sin ufrivillige vandladning ved hjælp af inkontinensbind – men uden held.

”Med et inkontinensbind var jeg altid bekymret for lugtgener. Jeg har nemlig oplevet, at hvis jeg har haft et lille uheld, så kunne jeg nemt lugte det, og det var meget ubehageligt. For så frygter man jo, at andre også kan lugte det”, fortæller Lone. 

 

Lone fik konstateret stressinkontinens kort efter sin graviditet, og det er blevet værre med årene. Ifølge Lone skyldes det, at hun ikke har fået trænet sin bækkenbund ordentlig op efter fødslen.

Bækkenbundstræning

”Jeg kan også godt mærke, at Contiform har hjulpet med at stramme min bækkenbund op. Den er blevet lidt bedre, selv efter få gange. For eksempel når jeg ikke har Contiform i, oplever jeg i dag, at jeg bedre kan holde på vandet selv. Jeg vil selvfølgelig aldrig blive helt helbredt, men jeg kan klart mærke en forskel i min bækkenbundmuskulatur”, fortæller Lone. 

Lones oplevelse med Contiform har været positiv. Hun oplevede i starten, at det var lidt svært at få den korrekt på plads, så den ikke generede. Det krævede dog et par forsøg, før hun fandt ud af, hvordan den nemt og simpelt skulle sættes på plads. I dag kan Lone slet ikke mærke den, når hun har den i.

Helt uden bekymringer for dryp 

Med Contiform har Lone genfundet friheden til at dyrke motion, når som helst og hvor som helst – helt uden bekymringer for dryp.

Lone fortæller: ”Jeg foretrækker helt klart Contiform fremfor de andre hjælpemidler på markedet. For med Contiform oplever jeg, at jeg undgår at skulle på badeværelset og skifte bind hele tiden. Desuden så slipper jeg 100% for lugtgenerne og ufrivillig vandladning, når jeg har den i. Derfor vil jeg uden tvivl anbefale Contiform til alle kvinder, der kæmper med stressinkontinens i hverdagen”.

Fakta om Contiform

Contiform, der er udviklet af medicinsk elastomert materiale, er en intravaginal genstand, der er støbt og formet som en hul tampon. Contiform bæres diskret og komfortabelt inde i skeden. Den indføres og fjernes på samme måde, som du ville anvende en tampon.

Contiform kan give dig øjeblikkelig og vedvarende kontrol over dit vandladningsproblem. Regelmæssig brug kombineret med dine almindelige bækkenbundsøvelser, kan for mange kvinder på lang sigt forbedre bækkenbundsmuskulaturen.

Contiform VaginalPessar anbefales kun til kvinder, der lider af stressinkontinens.

 

Før opstart af brug, bør du kontakte egen læge.

Har du yderligere spørgsmål til Contiform, er du velkommen til at ringe til CarePartner på tlf.: 58 55 10 99.

For køb eller mere information klik her

bottom of page