EVAQ Pro.jpg

Madrassen er magen til Hyper Foam PLUS CLINIC med den ekstra detalje, at madrassen indeholder en unik og enkel evakueringsfunktion, med "sikkerhedsseler" og kraftige indsyede håndtag, som giver personalet mulighed for en mere sikker, hurtig og behagelig evakuering i en given nødsituation.

EVAQ ProVisco.jpg

Madrassen er magen til Hyper Foam VISCO CLINIC med den ekstra detalje, at madrassen indeholder en unik og enkel evakueringsfunktion, med "sikkerhedsseler" og kraftige indsyede håndtag, som giver personalet mulighed for en mere sikker, hurtig og behagelig evakuering i en given nødsituation.

EVAQ Pro2.jpg

Madrassen er magen til Hyper Foam 2 CLINIC med den ekstra detalje, at madrassen indeholder en unik og enkel evakueringsfunktion, med "sikkerhedsseler" og kraftige indsyede håndtag, som giver personalet mulighed for en mere sikker, hurtig og behagelig evakuering i en given nødsituation.

EVAQ pro XL.jpg

Madrassen er magen til Maxx 250 CLINIC med den ekstra detalje, at madrassen indeholder en unik og enkel evakueringsfunktion, med "sikkerhedsseler" og kraftige indsyede håndtag, som giver personalet mulighed for en mere sikker, hurtig og behagelig evakuering i en given nødsituation.