top of page

CareToSitwalk Svend 1-2-3 - multifunktionel rollator

6000-1p
kr. 18.550,00
På lager
1
Produkt detaljer

Borgere, der lever med gangvanskeligheder, har ofte behov for en kombination af aktivitet og hvile i hverdagen. For mange brugergrupper handler det om at kunne bruge de kræfter, man har, eller spare kræfter, når man er træt. Store friktionshjul og tromle-bremser gør CareToSitwalk Svend 1-2-3 meget stabil og sikker. Det reducerer risikoen for at falde - og stimulerer øget aktivitet for de mange, der ikke har mulighed for selv at gå ud.

CareToSitwalk Svend 1-2-3 er et hjælpemiddel, der kan anvendes som en del af en rehabiliteringsproces. På et tidligt tidspunkt vil en kørestol være relevant for mange. Senere i rehabiliteringsfasen kan behovet ændre sig, og behovet for ganghjælp bliver mere relevant.

CareToSitwalk Svend 1-2-3 er en multifunktionel rollator, som giver borgeren friheden til at vælge!

Den kan anvendes på hele 3 forskellige måder:

1. Som støtte ved GANG

CareToSitwalk Svend 1-2-3 er en rollator og en kørestol i ét og samme produkt. Som rollator giver den god støtte, når borgeren går. Med de store hjul er den enkel at manøvrere – man kan let dreje 360 grader uden problemer. Sædet gør, at borgeren kan hvile sig, hvis nødvendigt.

2. Som kørestol ved egen hjælp

CareToSitwalk Svend 1-2-3 gør det muligt for borgeren trygt at køre rundt/trille afsted ved egen hjælp. De store hjul med drivringe gør, at borgeren sikkert kan trille afsted ved hjælp af hænderne. Borgeren kan også komme frem ved hjælp af fødderne, eller ved brug af begge dele.

3. Som kørestol med ledsager

Har borgeren brug for hjælp til at komme rundt, kan en ledsager nemt hjælpe ved at skubbe kørestolen, idet håndtagene let kan drejes rundt, så CareToSitwalk Svend 1-2-3 kan køre i modsat retning. Da rollatoren har større friktionshjul end de traditionelle rollatorer, sikrer det brugeren en større fremkommelighed i det åbne terræn.

Produktegenskaber:

  • Let fremkommelig med friktionshjul og tromlebremser, leveres med kompakte gummihjul, som standard
  • Håndbremser ved begge håndtag
  • Højdejustering af håndtag
  • Hvilesæde
  • Kurv til opbevaring er personlige ejendele
  • Kan let foldes sammen for transport
Sædebredde, maks.
68,5 cm
Hjul Ø
24 cm
Hjul med drivringe Ø
60,35 cm
Egenvægt 16 kg
Tillad patientvægt, maks.
150 kg
Gem dette produkt til senere
bottom of page