Ancient Minerals® - Magnesium Olie Sensitive PLUS

Varenummer 889948
kr. 170,00
På lager
1
Produkt detaljer

Denne nye variant af magnesiumolie fra Ancient Minerals har en lavere koncentration af magnesiumklorid for ikke at irritere følsom hud. Det indeholder samtidig beroligende og fugtgivende ingredienser såsom allantoin, kamille, havre- og nopalekstrakt og ølgær (Saccharomyces cerevisiae).

Du kan bruge Magnesium Olie, hvis du f.eks. har ru hud, keratosis pilaris, ømme og spændte muskler, eller muskelkramper.

Magnesium virker afslappende på muskler og nerver.

Magnesium Olie er et transdermalt magnesiumtilskud, specielt designet til at forsyne kroppen med magnesium gennem huden og dermed omgå fordøjelsessystemet. Dette giver en hurtig absorption i cellerne, og man undgår fordøjelsesproblemer. Transdermalt magnesium opløser døde hudceller og er fugtgivende for huden.

Magnesium Olie er ikke en "olie", som navnet antyder, men den høje koncentration af magnesiumklorid i vandet giver en olielignende konsistens - deraf navnet.

Ancient Minerals Magnesium Olie indeholder stærkt koncentreret og helt rent Magnesiumklorid ekstraheret fra den fossile havbund Zechstein, i Holland, omkring 2 km under jorden. Disse dybe underjordiske lejringer er forblevet uberørt i 250 millioner år og er ikke blevet udsat for vores tids forurening.

Produktserien fra Ancient Minerals er helt fri for skadelige konserveringsmidler, kviksølv, aluminium, bly, cadmium, arsenik, fluor og klor.

Anbefalet brug: Sprøjt Magnesium Olie Sensitive Plus direkte på kroppen eller håndfladen, og smør det derefter godt ind i huden. Gentag og smør dine arme, ben og eventuelle problemområder godt ind. Vær ikke fedtet med mængden - du kan ikke overdosere. Undgå påføring på beskadiget hud. Magnesium Olie er kun beregnet til udvortes brug.

Kan med fordel anvendes til at massere ømme muskler og led. Ved træningssmerter bidrager magnesium til hurtigere bedring og heling.

Det kan forekomme, at det svier eller brænder lidt i huden efter påføring. Dette skyldes, at magnesiumchlorid i vand er en sur opløsning med en pH på ca. 4,4. Tør eller vask det overskydende olie af efter ca. 15 minutter. Magnesium Olie Sensitive PLUS er dog det mindst koncentrerede produkt i serien, og bør kun føles behageligt på huden.

Ingredienser: Vand, Magnesiumklorid, havreekstrakt (Avena sativa), Nopaleekstrakt (Opuntia ficus-indica), ølgær ekstrakt (Saccharomyces cerevisiae), Organisk kamille (Matricaria chamomilla), Glycerin, Allantoin.

Flasken indeholder 118 ml.

1 ml indeholder ca. 40 mg elementært magnesium (ca. 6 pumpetryk).

Gem dette produkt til senere