Ancient Minerals® - Magnesium Gel ULTRA m/MSM

Varenummer 889949
kr. 289,00
På lager
1
Produkt detaljer

Magnesium virker afslappende på muskler og nerver og er nødvendig for en normal muskel- og nervefunktion.

Ancient Minerals Magnesium produktserie kan med fordel bl.a. anvendes hvis du har ru/ujævn hud, keratosis pilaris, ømme og spændte muskler, spændingshovedpine, muskelsmerter og -kramper samt træningssmerter.

Denne Magnesium Gel ULTRA med MSM* absorberes ikke helt i huden og er derfor specielt velegnet til massage af ømme muskler og led samt til sportsmassage. Ved træningssmerter bidrager magnesium til hurtigere bedring og heling.

Magnesium Gel ULTRA er et transdermalt magnesiumtilskud, specielt designet til at forsyne kroppen med magnesium gennem huden og dermed omgå fordøjelsessystemet. Dette giver en hurtig optagelse i cellerne, og man undgår fordøjelsesproblemer. Transdermalt magnesium opløser døde hudceller og er fugtgivende for huden.

Magnesium Gel ULTRA indeholder stærkt koncentreret og helt rent Magnesiumklorid udvundet fra den fossile havbund Zechstein, i Holland, omkring 2 km under jorden. Disse dybe underjordiske lejringer er forblevet uberørt i 250 millioner år og er ikke blevet udsat for vores tids forurening.

Den er parfume- og duftfri og er velegnet til selv den mest følsomme hud. Den er fri for skadelige konserveringsmidler, kviksølv, aluminium, bly, cadmium, arsenik, fluor og klorin.

Anbefalet brug: Tryk lidt ud i hånden og massér det forsigtigt ind i huden. Efter massage tørres det overskydende gel blot af med en fugtig klud. Man kan ikke overdosere transdermalt magnesium. Kan også bruges i ansigtet, men undgå følsomme områder - som omkring øjne og næse. Anvendes efter behov.

Magnesium Gel ULTRA er ikke nær så koncentreret som almindelig magnesiumolie. Hvis du har følsom hud, vil du måske føle at det stikker eller svier lidt på huden efter påføring. Det skyldes, at magnesiumklorid i vand er en sur opløsning med lav pH-værdi. Som massør kan det være en fordel at anvende latexhandsker.

*MSM (methylsulfonylmethan) har længe været anset som den reneste form for svovltilskud. Når det påføres huden, gør det optagelsen af magnesiumioner mere effektiv. Ancient Minerals anvender OptiMSM®, verdens reneste form for MSM.

Ingredienser: Vand, Magnesiumklorid, Methylsulfonylmethan (MSM), Modificeret stivelse (E1442), certificeret organisk Aloe Vera juice (Aloe vera barbadensis).

Denne tube indeholder 237 ml.

1 ml indeholder 65 mg elementært magnesium og 25 mg elementært svovl.

Gem dette produkt til senere