Ancient Minerals® - Magnesium Fod- og Badesalt

Varenummer 889907
kr. 149,00
På lager
1
Produkt detaljer

Fod- og Badesalten med magnesium fra Ancient Minerals er ideel til et afslappende og helende bad ved stress, søvnproblemer, ømme muskler og led.

Magnesium Badesalten består af tørre flager af magnesiumchloridhexahydrat. Det er mere praktisk og økonomisk at anvende som ingrediens i krops- og fodbade.

Magnesium virker afslappende på muskler og nerver og er nødvendig for en normal muskel- og nervefunktion.

Badning i magnesiumsalt er meget afslappende. Det fugter huden og gør hudens naturlige barriere stærkere - det fremskynder heling og reducerer betændelse.

Et magnesiumbad er også ideelt for ømme og spændte muskler, eller ved søvnbesvær. Har du ikke et badekar, er et fodbad lige så godt.

Dem med følsom hud foretrækker ofte et magnesiumbad frem for at anvende koncentrerede magnesiumolier.

Magnesium Badesalt er også velegnet til børn.

Magnesium Badesalt fra Ancient Minerals indeholder stærkt koncentreret og helt rent Magnesiumklorid ekstraheret fra den fossile havbund Zechstein, i Holland, omkring 2 km under jorden. Disse dybe underjordiske lejringer er forblevet uberørt i 250 millioner år og er ikke blevet udsat for vores tids forurening.

Magnesium Badesalt produceres ved opvarmning af magnesiumolie, så en del af vandet fordamper, og derved dannes der et tørt produkt bestående af ca. 47 % magnesiumklorid.

Anbefalet brug: Opløs ca. 3-10 dl (250-750 g) af magnesium badesalten i et bad eller et fodbad og benyt badet/fodbadet i 30 minutter eller mere. Vandet må ikke være skoldhedt, men kun behagelig varmt - derved optages magnesium bedst i kroppen. For et mere terapeutisk kropsbad kan en større mængde anvendes. Kun beregnet til udvortes brug.

Vigtigt! Da magnesium tiltrækker vand, vil flagerne opløses, hvis de ikke opbevares lufttæt. Hold derfor posen tæt lukket.

Ingredienser: Vand, Magnesiumklorid.

Denne pose indeholder 750 g.

Gem dette produkt til senere