top of page

 

 

 

 

 

 

 

Mobeli skaber tryghed

Mobeli er et hjælpemiddel, som ergoterapeuten, Tue Petterson, har oplevet flere af sine patienter få stor glæde og gavn af. Det er patienter med blandt andet et usikkert balancesystem, som gør det vanskeligere at færdes ude på badeværelset.

 

Selvhjulpen, selvstændig og tryg igen 

Et vådt gulv, glatte fliser eller lignende kan gøre borgeren utryg og afhængig af hjælp fra hjemmehjælpere eller andre. I dét øjeblik et Mobeli greb bliver sat op, oplever Tue, at patienterne bliver meget mere selvhjulpne, selvstændige og trygge igen ude på badeværelset.

Mobeli er også til gavn ude i køkkenet. Tue fortæller: ”Jeg har også tidligere været ude hos et par borgere, som har været sidst i 50’erne og midt i 60’erne. Der havde jeg et greb, som blev sat op ude på køkkenbordet. De kunne selv tage grebet med, flytte det og sætte det op et andet sted alt efter behov”.

En løsning - flere fordele

Der er mange fordele i at sætte støttegreb op i borgernes hjem. Borgerne bliver trygge, genvinder kontrollen og friheden til at bevæge sig frit. Samtidigt er der en væsentlig økonomisk fordel i at investere i støttegreb, idet behovet for hjælp fra kommunerne bliver reduceret.

Tue Petterson er ergoterapeut i Slagelse kommune og arbejder med rehabilitering af ældre borgere, som har været udsat for et funktionstab som følge af sygdom. Med et holistisk menneskesyn arbejder Tue for, at ældre borgere kan vende tilbage til eget liv igen på bedst mulig vis.

CarePartner værdsætter samarbejdet med Slagelse kommune og Tue Petterson.

Har du yderligere spørgsmål til Mobeli grebene, er du velkommen til at ringe til CarePartner på tlf.: 58 55 10 99.

For køb eller mere information klik her

bottom of page