GRIPOBALLS®

 

KØB

PRODUKTVIDEO

KONTAKT

 

 

GRIPOBALLS®

Vi har flere meget smarte produkter til personer med nedsat gribeevne:

GRIPOBALLS®

Til dig som har svært ved at gribe fast om f.eks. bestik eller skriveredskaber. Denne smarte bold er skridsikker og meget let at anvende.

 

Ved at klemme blødt på bolden, så hullet i midten bliver større, kan du nemt føre f.eks. skaftet på en gaffel igennem. Bolden ligger perfekt i din hånd og passer til både højre og venstre hånd. Har du brug for det, kan der sættes flere bolde på skaftet.

 

Bolden er kun 4 cm i diameter, så den er lige til at tage med i tasken eller lommen. Bolden er både latexfri og 100 % fri for phthalater. Den kan vaskes i både opvaske og vaskemaskine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GRIPOgrams

Ryster du på hænderne, og har f.eks. vanskeligheder med at skrive, så kan GRIPOgrams, som er små stålkugler, hjælpe ved, at de øger vægten i bolden. Derved bliver det enkelte redskab nemmere at styre. Anvendelse af GRIPOgrams anbefales til personer med dyspraksi, Parkinson's sygdom, sklerose eller halvsidig lammelse.

 

 

 

GRIPOFIX

er et universalt håndgrebssystem, der støtter mellemhåndsknoglerne, så du kan holde på f.eks. bestik eller et skriveredskab.

 

Efter en cerebrovaskulær ulykke, en rygmarvsskade eller en traumatisk hjerneskade kan GRIPOFIX give dig mulighed for at udføre nogle vigtige aktiviteter i din hverdag, så du kan få kontrol over dit liv igen.

 

GRIPOFIX kan anvendes alene eller i kombination med GRIPOBALLS®.

Kombinationen af begge produkter kan hjælpe til genoptræning af svækkede eller lammede muskler i hånden. Sammensætningen af GRIPOBALLS® og GRIPOFIX vil tilskynde hånden til at lukke sig om det givne redskab.

GRIPOFIX kan rengøres i både opvaske- og vaskemaskine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GRIPOKID

Ligesom GRIPOFIX, er GRIPOKID et universalt håndgrebssystem, der støtter mellemhåndsknoglerne, så man kan holde på f.eks. bestik eller et skriveredskab. Denne udgave er tilpasset børn, og sælges i sæt á 2 stk.

Har dit barn svært ved at holde om bestikket, tandbørsten eller skriveredskaber, så kan GRIPOKID hjælpe barnet til selv at udføre nogle af disse aktiviteter i hverdagen.

GRIPOKID kan også anvendes alene eller i kombination med GRIPOBALLS®.

USYFIX

er den perfekte løsning til at holde f.eks. kompressionsbandager eller kolde/varme omslag på plads.

USYFIX bandageremen er lavet af elastisk materiale af høj kvalitet, som er hypoallergen og latexfrit.

 

Længden på USYFIX kan justeres nemt ved enten ved at klippe mellem ringene, eller ved at sætte flere elementer sammen.

 

USYFIX kan også bruges som et smart mobilarmbånd.

© 2019 CarePartner       tlf. 58 55 10 99       kontakt@carepartner.dk       CVR-nr. 34578885