​​

Green Comfort

Green Comfort er et voksende sko-brand, som har være igennem mange processer i bestæbelserne på at udvikle den perfekte sko. Og de er hele tiden i konstant udvikling.

Green Comfort A/S udbyder i dag et bredt udvalg af high-tech comfort fodtøj, bl.a. diabetesvenlige sko, med et kvalitativt touch af fashion. Det seneste "fodaftryk" er deres sortiment af individuelt håndlavede hjemmesko i uld.

Den filtede hjemmesko har en helt unik kombination af de gode varme egenskaber fra naturlig uld og den suveræne komfort og støddæmpning fra EnergySole®.

Ulden er håndfiltet i Nepal, hvor produktionen af uldhjemmeskoene foregår. Ulden er skånsomt filtet i varmt sæbevand. På den måde bevares det høje indhold af lanolin i ulden  - og det sikrer, at ulden ikke kradser og er nem at holde ren. Normalt skal skoene vedligeholdes ved børstning og luftning, men de kan nemt tåle en vask. Produktionen sker naturligvis uden kemikalier og syntetiske stoffer og giver arbejde til en stor del kvinder i det fattige bjergland. Hvert par er mærket med en broderet signatur, så du kan se, hvem der har filtet dine nye uldsko.

Klik her for at se, hvordan processen i Nepal foregår.

 

Mindre træthed med Green Comfort's  EnergySole™:

 

Den patenterede EnergySole™ giver markedets absolut bedste støddæmpning. Samtidig betyder konstruktionen med den superelastiske indersål, at fodens små og store muskler aktiveres. Herved øges blodcirkulationen i fødder og ben, og træthed modvirkes.

 

En stor del af arbejdsskaderne sker netop på grund af træthed.  

 

EnergySole™ findes i alt Green Comforts fodtøj - selv i de lækre håndfiltede hjemmesko/uldstøvler, men du kan også købe løse såler, så du kan på komforten tilbage i dine sko.

 

EnergySole MEMORY

For at tage sålens komfort og blødhed til et nyt niveau - har Green Comfort udviklet EnergySole™ MEMORY.

MemorySole består af 3 lag; Det nederste er 2,5mm EnergySole™. Den skaber støddæmpning og støtte og kan ikke trædes flad. Ovenpå denne ligger 2mm Memory Foam, som skaber en blød overflade, der former sig efter din fod. 

Som afslutning er sålen beklædt med OnSteam® - det såkalde tekniske læder, da det opleves meget som læder. Men det er et mikrofiber-materiale, der tillader en 6 gange så stor fugtighedstransport som læder og som absorberer fugt lynhurtigt. Resultatet er en bedre komfort i fodtøj,

 

​​​​​​​

 

KØB

KONTAKT

 

 

© 2019 CarePartner       tlf. 58 55 10 99       kontakt@carepartner.dk       CVR-nr. 34578885