DryMed

En vaskbar løsning der føles helt rigtigt

DryMed markerer en ny og helhedsorienteret tilgang til inkontinens. Her er lagt vægt på Frihed! Komfort! Tryghed! Sikkerhed! Miljø! Økonomi!

DryMed gavner rigtigt mange mennesker, der ønsker at fortsætte med at leve et aktivt liv med masser af livskvalitet trods inkontinens.

 

Med DryMed kan du leve dit liv frit og trygt uden inkontinens fylder unødigt meget. Læs mere om vores vaskbare DryMed inkontinensprodukter her.

 

​​​DryMed til inkontinente kan tilpasses den enkeltes behov. Produkterne markerer en ny og helhedsorienteret tilgang til inkontinens, hvor tryghed og komfort til alle tider er omdrejningspunktet. Undertøjet har en udtagelig indlægsble, som stort set ikke er synlig, hvorfor brugeren ikke nødvendigvis føler sig generet på samme måde som ved brug af ble. Dermed behøver inkontinens ikke at være en hæmsko i hverdagen. Samtidig vil der på sigt være en økonomisk gevinst ved at bruge DryMed, da hvert produkt kan vaskes ca. 300 gange, før det bør udskiftes. Derimod er brugen af ble en fast udgiftspost, der samtidig også belaster miljøet unødvendigt meget.

 

VASKBARE LØSNINGER

Med DryMed er inkontinens ikke en udfordrende faktor i hverdagen. Du vasker blot dit undertøj, indlæg eller lagen, som alt andet tøj.

 

FRIHED UDEN KOMPROMIS

DryMeds produkter har en unik absorberingsevne uden at gå på kompromis med komfort og design.

 

DIN ØKONOMI OG MILJØET VINDER

Ved at vælge en vaskbar inkontinensløsning sparer du penge i det lange løb og skåner samtidig miljøet for engangsløsninger.  

 

© 2019 CarePartner       tlf. 58 55 10 99       kontakt@carepartner.dk       CVR-nr. 34578885