KØB

KONTAKT

 

 

DIABETESVENLIGE STRØMPER OG SKO

Som diabetiker ved du, at dine fødder er en meget vigtig del af hverdagen, og at de har brug for at blive plejet og behandlet godt. Dine fødder kræver ekstra opmærksomhed, da der er øget risiko for komplikationer.

Sockwell+ diabetesvenlige strømper, er de ideelle til dig med med følsomme fødder:

Strømpen, der er sømløs, har den helt rette pasform, der sikrer mod trykmærker, da strømpen ikke folder. Strømpen beskytter sensitive fødder uden at skære ind i eller trykke på huden. Strømpen er designet, så den sidder tilpas fast på benet uden at klemme og uden at glide ned.

Disse egenskaber modvirker også dannelsen af vabler, og kan derfor også med stor fordel bruges til vandring og anden udendørs brug.

Det er ikke ikke altid nok, at strømperne er de helt rigtige til de følsomme fødder.

Fodtøjet skal også nøje udvælges.

Green Comfort har en lækker diabetesvenlig sko til både damer og herre, som med BioStretch™ på forfoden, er den ideelle sko til diabetesfødder, eller generelt sarte fødder.

BioStretch™ er en serie af stretchmaterialer, som former sig fuldstændig efter din fod, og BioStretch™ kombineres med lækkert skind.

 

Skoen har udover BioStretch™, en 4,5 mm. EnergySole™ sål. Den biomekaniske sål løser mange problemer for folk med vanskelige fødder

 

Sålen fra Green Comfort giver en rigtig god stødabsorbering. Den kan ikke trædes flad, og tilpasser sig altid efter foden. Med det verdenspatenterede EnergySole™ er sålen konstrueret til at aktivere fodens både små og store muskler. Derved øges blodcirkulationen i fodpartiet og benene, således det styrker fodmuskulaturen og træthed modvirkes.

 

Er skaden sket, og der er brug for behandling af diabetiske fodsår, så er POSIMED® Hælbeskyttelse et godt valg.

Støvlen er udformet, så foden ikke kan rotere, og den lukkes på ydersiden for at undgå gener fra velcrolukningen. Ved hjælp af den unikke GELTOUCH® teknologi har støvlen en kølende effekt, og ventilationshuller sikrer en god luftcirkulation. Læs mere her.

© 2019 CarePartner       tlf. 58 55 10 99       kontakt@carepartner.dk       CVR-nr. 34578885